Tuindeur met tijdloze en persoonlijke touch

Een elegante entree met een solide look schept verwachtingen. Zo voelt het ook aan als je een verzorgde tuin betreedt en de stilistische tuindeur opent. Je ziet steeds meer tuindeuren in diverse maten en in gecoat aluminium. Dat is niet zonder reden. Aluminium tuindeuren zijn lichter van gewicht dan in hardhout, maar staan toch voor stevigheid. Voor inbrekers is dit niet de geliefkoosde tuindeur, want het hang- en sluitwerk is met vakmanschap geïntegreerd. Wie wil er nu niet veilig wonen? Als tijdloos materiaal hebben aluminium tuindeuren ook het voordeel van onderhoudsvriendelijk te zijn. Schuur- en schilderwerken zijn onnodig en met een vochtige doek zorg je opnieuw voor een fantastische uitstraling. Bij MPS Aluminium voeren wij met precisie het laswerk in eigen atelier uit. Uitvoering op maat en RAL-kleur zijn bespreekbaar en geven jouw woning ongetwijfeld die extra persoonlijke look. Aarzel niet en maak vrijblijvend een afspraak voor opmeting.