Over MPS

Over MPS

Onze visie

MPS werd opgericht in het voorjaar van 2005. Sindsdien zijn we zowel nationaal- internationale gegroeid. Het verstrekken van GELASTE panelen voor alle doeleinden. Wij zijn van natuur voortgezet in dezelfde geest “naar voren bewegen”.

Een succesvolle balans

Onze productontwikkeling is het resultaat van de kennis van onze medewerkers. Eén van de belangrijkste aspecten van ons bedrijf is luisteren naar feedback van onze klanten, zodat we kunnen blijven ideeën omzetten in sterke producten en hoge kwaliteit. Het merk MPS staat voor vakbekwaamheid en een gezonde productontwikkeling. Dit is iets waar we hard aan werken , elke dag, en overal.

Wij nemen elk project serieus

Eén project mag nooit als vanzelfsprekend worden beschouwd. Er zijn vele voordelen te integreren in uw project. De belangrijkste daarvan is zekerheid te stellen in en rond het project. Onze producten zijn goed getest en goed gepland zodat ze kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en eisen. Samen vinden we de best mogelijke oplossingen.

Goede samenwerking creëert een grotere efficiëntie. Onze reeds sterke lokale aanwezigheid is een belangrijke en toonaangevende rol in onze activiteiten.
Klant tevredenheid in elk aspect, naleving van afspraken en andere eisen met betrekking tot zowel de externe en interne omgeving zal worden gerealiseerd door middel van toegewijde en ervaren medewerkers die actief deel nemen in ons werk.
Onze producten worden geleverd aan de klant:

• MET DE JUISTE KWALITEIT.

• Tegen de juiste prijs.

• Op tijd volgens afspraak.

Sleutelwoorden zoals snelheid, betrouwbaarheid en dienst na verkoop, vormen de basis van ons bedrijf.

Onze meerwaarde

KWALITEIT

Snel werken is belangrijk, goede kwaliteit leveren ook. Die kwaliteit vind je terug in onze communicatie naar jou. Je krijgt een duidelijke feedback, we zoeken naar de beste oplossing en je mag rekenen op duidelijke communicatie.

MEEDENKEND

Jouw idee krijgt zo accuraat mogelijk vorm. Daarom gaan we met jou aan de tafel zitten en schetsen we wat je wil. Wat is haalbaar? Wil je jouw constructie meenemen als je verhuist? Daarna komt die schets tot leven.

CORRECTE LEVERTERMIJN

Binnen enkele weken zie je het resultaat van jouw bestelling. Toch als de aluminium profielen geen extra verflaag nodig hebben. Je idee krijgt dus een snelle uitvoering. De meest voorkomende aluminiumprofielen liggen in een grote hoeveelheid op voorraad. Daardoor vermindert de levertijd.

VAKMANSCHAP

Alles wordt volgens de regels van de kunst vervaardigd. Zo bent u gegarandeerd zeker van de beste kwaliteit. Indien gewenst zijn de constructies ook te verkrijgen in bouwpakket.