Tuindeur met tijdloze en persoonlijke touch

Een elegante entree met een solide look schept verwachtingen. Zo voelt het ook aan als je een verzorgde tuin betreedt en de stilistische tuindeur opent.

Veilig en onderhoudsvriendelijk

Je ziet steeds meer tuindeuren in diverse maten en in gecoat aluminium. Dat is niet zonder reden. Aluminium tuindeuren zijn lichter van gewicht dan in hardhout, maar staan toch voor stevigheid. Voor inbrekers is dit niet de geliefkoosde tuindeur, want het hang- en sluitwerk is met vakmanschap geïntegreerd. Wie wil er nu niet veilig wonen?

Als tijdloos materiaal hebben aluminium tuindeuren ook het voordeel van onderhoudsvriendelijk te zijn. Schuur- en schilderwerken zijn onnodig en met een vochtige doek zorg je opnieuw voor een fantastische uitstraling.

Vakmanschap in eigen atelier

Bij MPS Aluminium uit Oostakker voeren wij met precisie het laswerk in eigen atelier uit. Uitvoering op maat en RAL-kleur zijn bespreekbaar en geven jouw woning ongetwijfeld die extra persoonlijke look.

Bekijk hier foto’s van onze tuinpoorten of maak vrijblijvend een afspraak voor opmeting op +32 (0) 477 40 11 41 of info@mpsaluminium.be